Close

Streaming

Direktesending. Livesending. Streaming. Strømming. Kjært barn har mange navn. Uansett hva du ønsker å kalle det, vi tar oss av det.

Med direktesendinger kan du øke både rekkevidden og påvirkningskraften til arrangementene dine. Enten det er et seminar, en konferanse, en konsert eller et idrettsarrangement, hjelper vi deg gjerne med å løfte arrangementet ditt, og formidle det til mange flere, potensielt hele verden.

Vi kan bistå med å formidle dine fysiske arrangement i digital form, eller vi kan skape rene digitale opplevelser for ditt publikum.

Engasjer publikum

Spørsmål, kommentarer, avstemninger, ordskyer og andre interaktive løsninger kan bidra til å engasjere de digitale seerne i større grad. Vi har erfaring med mange ulike verktøy som kan brukes til dette.

Senk skuldrene

En direktesending trenger ikke å faktisk være direkte, den kan også være forhåndsinnspilt. Om man ikke er avhengig av direkte interaksjon med seerne anbefaler vi ofte å gjøre dette, for å ha enda bedre kontroll. Man kan høyne kvaliteten på produksjonen, og redusere risikoen for feil. Det er også mulig å ta deler av sendingen direkte, men kombinere dette med noe forhåndsinnspilt innhold.

Send fra hvor som helst

Vi kan forme det vi trenger i et studio som er ment for produksjon, eller vi kan skape det vi trenger hvor som helst på andre steder. Vi har hatt streamingproduksjoner på møterom og konferanserom, på scener og i fellesområder på ulike kulturhus, hjemme i stua hos folk, og til og med midt i skogen. Det aller meste er mulig, så lenge man har lyst til å gjennomføre det.

Ta kontakt

For å komme i gang tar vi gjerne et møte hos deg eller hos oss, eller treffes gjennom en digital møteløsning. Vi er klare!

Se eksempler på streamingprosjekter: