Close

Foto

Vi elsker å fange øyeblikk! Når du skal formidle de gode øyeblikkene, vise frem mennesker eller produkter, er stillbilder et sikkert valg.

Foto og kommunikasjon

Fotografi har blitt brukt til å formidle budskap og historier om mennesker og samfunn i 300 år. Selv om de står helt i ro kan de fremkalle sterke følelser, og inspirere til handling og endring. I en hverdag hvor vi oversvømmes av video, er stillfoto i riktige (og stødige) hender fortsatt en meget kraftig kommunikasjonsform.

Arrangement bør foreviges!

De gode bildene som fanger de riktige detaljene og øyeblikkene, de står seg inn i evigheten. Alle arrangement bør ha ha stillbilder hvor deltakerne kjenner igjen følelsen av å være der, og de som ikke var der virkelig skulle ønske de var det. Slike bilder er gull for umiddelbar formidling, og uvurderlige for promotering av senere arrangement.

Markedsføring og formidling

Stillbilder kan vekke oppsikt, opplyse og informere. Vi tar bilder av både mennesker og produkter, og hjelper deg med å vise frem det du trenger fra sin beste side. La folk få skinne, og sørg for at produktene og omgivelsene dine ser så bra ut som de kan, når potensielle kunder vil bli kjent med dere.

Ta kontakt

For å tenke på hva vi kan gjøre sammen, tar vi gjerne en prat over en kaffekopp, eller treffes gjennom en digital møteløsning. Vi er klare!

Se eksempler på fotoprosjekter: