Close

Dokumentasjon

La oss dokumentere og formidle din aktivitet, slik at også gjenopplevelsen blir en opplevelse!

Det å dokumentere en hendelse kan være viktig for å bevare betydningsfulle øyeblikk. Om det er et nytt bygg som reises, en arbeidsflyt for å trene nye ansatte eller et arrangement der man ønsker å formidle den gode følelsen. Med bruk av film og foto sikrer man øyeblikkene, og gir mulighet til å dele dem med verden..

Vi har lang erfaring med alt fra timelapse av store byggeprosjekt til små videoreportasjer om håndarbeid. Her er det både overblikket og detaljene som teller.

Trygghet

Du skal føle deg trygg på at vi gjennomfører dokumentasjon på en sikker måte. Vi har lang erfaring med dokumentasjonsarbeid på store byggeplasser og i utfordrende situasjoner.

Drone

Flere av våre ansatte er lisensierte droneoperatører, som gjør at vi har muligheten til å dokumentere også fra luften. Dette gir et unikt overblikk som er umulig å fange på annet vis.

Timelapse

Timelapse er en svært effektiv måte å vise store endringer over lengre tid på.

Under kan du se en timelapse som viser byggingen av Beitstadsundbrua. Byggeprosjektet startet i 2017 og ble ferdigstilt i 2020. Siste del av prosessen ble dokumentert av et kamera plassert i et skogholt med oversikt over byggeplassen.

Kamera var automatisert til å ta en satt mengde bilder i løpet av døgnet, som etter ferdigstilling ble satt sammen til en film som presser 15 måneder med arbeid inn i fire minutter med film.

Historisk formidling

Å formidle historie kan ha mange ulike utgangspunkt. Noen ganger har man tilgang på historisk materiale som film og bilder, og hvis ikke finner man en annen inngang til å fortelle historien.

Badstua på Stiklestad har en spennende historie, og denne skulle formidles til et yngre publikum. Bli med Kornelia og lær mer om denne historien sammen med konservator Per Steinar!

Arrangement

Vi har lang fartstid innen film og foto av ulike arrangement. Dette kan være konferanser, idrettsarrangement eller festivaler. Dokumenter ditt arrangement både for å kunne legge ut stemningsrapporter like etter eventet, eller sikre deg opptak som kan brukes til promotering før neste års happening!

Under kan du se et eksempel på etterfilm fra AgriTech 2023, som både oppsummerer hendelsene under dette årets arrangement, men også oppfordrer publikum til å delta neste år.

Idrettsglede og engasjement kommer godt frem på film og foto. Ett av arrangementene som alltid leverer stort på begge deler er Sparebank1 Cup Steinkjer! Se noen bilder fra håndballcupen her.  

Ta kontakt!

Om du lurer på hvordan ditt prosjekt bør dokumenteres, så tar vi gjerne en prat. Vi tar en kaffekopp hos deg eller hos oss, eller treffes gjennom en digital møteløsning. Vi er klare!