Close

Film

Vi forteller store og små historier, med hjerte, kunnskap og engasjement. Ingen historier er for store, og ingen er for små. Kunsten er å finne inngangen til å fortelle dem.

Når du kommer til oss med et behov for å formidle noe, vil vi sette oss inn i og forstå din verden så godt vi kan – vi vil finne hjertet i din fortelling. Slik kan vi åpne døren for kreative prosesser og finne formen for ditt prosjekt.

 

I prosessen med å utvikle din film avdekker vi hva slags film og hvilke film-elementer som kan ha tydeligst og sterkest effekt på seeren.

 

Skal den ligne på en klassisk, faktabasert reportasje eller dokumentar? Kan vi fortelle din historie og budskap gjennom fiksjon? Hadde det vært spennende om vi kombinerte flere sjangre og uttrykksformer?

Alle disse forskjellige valgene er på sitt mest grunnleggende nivå historiefortelling, men det finnes mange typer historier. Noen av disse typene trosser etablerte sjangre, og det kan være vanskelig selv for oss å definere dem.

Uansett hva du har et behov for å fortelle, starter alltid hvert prosjekt med å forenes rundt hvordan denne fortellingen skal se, høres og føles ut.

Sammen kan vi fortelle alt.

Ta kontakt!

For å komme i gang tar vi gjerne en prat hos deg eller hos oss, eller treffes gjennom en digital møteløsning. Vi er klare!

Noen eksempler på filmprosjekter: