Close

Animasjon

Animasjon gir muligheten til å skape liv, samtidig som man slipper unna virkelighetens grenser. Med animasjon levendegjør vi alminnelige budskap, og bidrar til å formidle de kompliserte på en mer lettfattelig måte.

Enkel gjennomføring

Med animasjon er man ikke bundet til et geografisk sted eller fysiske personer. Man er heller ikke avhengig av godt vær, ryddige lokaler og en åpen kalender. Produksjon kan iverksettes når som helst, og med tett dialog underveis kan du være trygg på hvordan resultatet blir.

Design og grafikk

Alt materiale som produseres til en animasjonsfilm kan gjenbrukes på både digitale og trykte flater, som brosjyrer, plakater og annonser eller som grafisk krydder til blogginnlegg og nettsider.


Kanskje har du grafisk design som er brukt i andre sammenhenger og ønsker å beholde samme stil i en animasjon. Det er viktig å holde en tydelig grafisk profil i sitt arbeid, og vi jobber gjerne med å tilpasse og utvide eksisterende design for bruk i animasjon. Og om du ikke har noe fra før, så lager vi gjerne noe nytt.

Lyd

Når man skaper en verden utenfor virkeligheten, trenger den også å lydlegges. I tillegg til lyddesign med musikk og effekter er det ofte behov for én eller flere stemmer som tar publikum gjennom historien. Enten som en voiceover eller som dubbing av karakterer.

Dialekt, kjønn og alder må vurderes for å finne stemmene som passer best til historien og til målgruppa du skal nå. Kanskje er det også aktuelt med flere språk? Vi har eget lydstudio, og vårt nettverk sikrer at du finner den riktige stemmen.

Skalerbare nivå

Med animasjon kan vi levere ferdige produksjoner til de fleste budsjett, og vi avklarer tidlig hvilket ambisjonsnivå prosjektet bør legges på:

Med et mindre budsjett kan man for eksempel lage korte og effektive animerte tekstplakater som fungerer godt på sosiale medier.

Med større budsjetter kan man jobbe mer med konsept- og manusutvikling, og legge opp til flere elementer og detaljer i animasjonen.

Ta kontakt

Kanskje har du allerede noen tanker om hvilket budskap du vil formidle, og hvem målgruppen din er. Kanskje trenger du å starte fra scratch.

Vi jobber sammen for å spisse budskapet og finne en god måte å formidle din historie på.

For å komme i gang tar vi gjerne et møte hos deg eller hos oss, eller treffes gjennom en digital møteløsning. Vi er klare!

Se eksempler på animasjoner: