Close

Drone

Bruk av drone har gjort det mulig å gjøre opptak fra luften billigere, lettere og mer tilgjengelig enn tidligere. Vi tilbyr dronetjenester innen film og foto med lisensierte droneoperatører.

Film og foto med drone gir unik oversikt og unike vinkler. Enten man trenger oversikt over større områder, eller vil komme til der alt annet er umulig kan drone være løsningen. 

Godkjent droneoperatør

For å operere drone i Norge, må man være både sertifisert og registrert hos Luftfartstilsynet. Camerat har flere sertifiserte dronepiloter i «Åpen kategori, klasse A1, A2 og A3». som gir oss stor fleksibilitet til å utføre oppdrag de fleste aller fleste steder. Du kan stole på at vi jobber lovlig og leverer kvalitetsbilder.

 

Unike bilder

Dronebilder kan være det lille ekstra som løfter et enkelt prosjekt til noe ekstraordinært. Et eksempel på dette kan du se under, her møter vi mannskoret Malmklang på toppen av gruvetårnet i Malm. 

72 meter over bakken, med den nedlagte gruven og Malm som omgivelser synger koret “Olav Tryggvason” og nasjonalsangen.

Ta kontakt!

For å komme i gang tar vi gjerne et møte over en kaffekopp hos deg eller hos oss, eller treffes gjennom en digital møteløsning.