Cameratene

Vi liker å tro at vi er gode til det vi holder på med, og i tillegg er vi ganske fine folk også.

Camerat er resultatet av en fusjon mellom Hypervisjon og Gidd Media. Les pressemelding om dette her.

Espen Nilsen Holtan

Daglig leder

Tlf: +47 924 21 636
Epost: espen@camerat.no

Espen har jobbet med film- og videoproduksjon i over et tiår. Aller mest med streamingproduksjoner, men også som prosjektleder, fotograf og klipper.

Espen er svært tynn i håret, men like blid. Og han er et naturlig ledervalg, da han er den eneste i selskapet med presidenterfaring (president i Drivhuset bedriftsidrettslag).

Ole Andreas Vestrum

Kreativ leder

Tlf: +47 932 14 275
Epost: ole@camerat.no

Uansett hva du tar med deg i møtet med Ole, så har han umiddelbart en tanke om hvordan din historie kan fortelles. Og ikke bare en tanke, men en god tanke også.

Ole kan håndtere alt fra idé til ferdig produkt, og har erfaring fra film, animasjon, design og annen visuell kommunikasjon. Han er en tvers gjennom kurant type, livsnyter og gladgutt.

Patrik Grønli

Teknisk leder

Tlf: +47 902 21 615
Epost: patrik@camerat.no

Patrik er det man kan kalle en kreativ tekniker, med ansvaret for utstyrsparken i selskapet. Han er alltid nysgjerrig på ny teknologi og nye løsninger, og har bred erfaring innenfor film, animasjon, grafisk design og visualisering.

Patrik snakker flytende tysk og gresk, uten at det er kvaliteter vi får utnyttet i veldig stor grad.

Per Georg Krokstad

Filmfotograf / klipper

Tlf: +47 934 24 978
Epost: pergeorg@camerat.no

Per Georg har jobbet noen år som fotograf i selveste hovedstaden, blant annet på selveste Hotel Cæsar. Etter hjemkomsten til Trøndelag har han vist seg som en meget engasjert herremann som bidrar med gode ideer og godt håndtverk.

Per Georg har hovedbase på Filmfabrikken i Levanger. I tillegg til å jobbe for oss, underviser han også på Nord Universitet.

Magnus Lillemark

Regi / konseptutvikling

Epost: magnus@camerat.no

Magnus kontaktes ved behov for ekstra kreativ kraft, og bidrar med gode idéer, konseputvikling og manusarbeid. I tillegg serverer han en stødig regihånd, både på filmopptak og i flerkameraproduksjoner.

Magnus er rådgiver i Trøndelag Forskning og Utvikling, og underviser på Nord Universitet. Men vi drar ham inn i våre prosjekter så ofte vi kan. Og serverer ham te. Masse te.

Thomas Jergel

Fotograf

Epost: thomas@camerat.no

Å ta bilder er en livsstil for Thomas, og han er en ukronet konge når det gjelder å å fange de gode øyeblikkene. Stillbilder er et veldig riktig og viktig produkt for mange av prosjektene vi jobber med, og Thomas er veldig riktig mann til å ta dem.

Thomas er fra Folldal, men har nå bodd på Steinkjer i mange år. Han har alltid vært opptatt av det visuelle, og at hans betratktninger og observasjoner av verden rundt seg har resultert i fotografering er vi veldig glade for.

Adrian Tørring Haug

Adrian Tørring Haug

Fotograf

Epost: adrian@camerat.no

Adrian er den nyeste og yngste cameraten. Han har studert film og TV-produksjon ved Nord universitet.

Pan Olsen

Pedagog og potet

Epost: pan@camerat.no

Pan trekkes inn når vi planlegger og avholder kurs for våre kunder, og innimellom får vi også brukt ham til andre ting. Til daglig er han opptatt med å fullføre sin mastergrad i film- og videoproduksjon, og underviser på videregående skole.

Pan er svært glad i motoriserte kjøretøy, svært glad i fart, og svært glad sånn generelt. En gladlaks rett og slett. En fartsgladlaks.

Alexander Kjølstad

Styreleder

Tlf: +47 992 97 399
Epost: alexander@smartnorway.no

Alexander er prisvinnende gründer, proppfull av ideer og med sterk gjennomføringskraft. En aktiv styreleder og perfekt ambassadør for Cameratslige tjenester.

Alexander leker ikke butikk, men har en leken tilnærming til mye av det han foretar seg. Det liker vi.

Kontakt

Har du et konkret behov, eller er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg? Stikk gjerne innom oss på Drivhuset, sleng over en mail til post@camerat.no, ta kontakt med én av oss direkte, eller fyll ut kontaktskjemaet. Uansett: Håper vi snakkes!