Cameratene

Vi liker å tro at vi er gode til det vi holder på med, og i tillegg er vi ganske fine folk også.

Camerat er resultatet av en fusjon mellom Hypervisjon og Gidd Media. Les pressemelding om dette her.

Espen Nilsen Holtan

Daglig leder

Tlf: +47 924 21 636
Epost: [email protected]

Espen har jobbet med film- og videoproduksjon i over et tiår. Aller mest med streamingproduksjoner, men også som prosjektleder, fotograf og klipper.

Espen er svært tynn i håret, men like blid. Og han er et naturlig ledervalg, da han er den eneste i selskapet med presidenterfaring (president i Drivhuset bedriftsidrettslag).

Patrik Grønli

Teknisk leder

Tlf: +47 902 21 615
Epost: [email protected]

Patrik er det man kan kalle en kreativ tekniker, med ansvaret for utstyrsparken i selskapet. Han er alltid nysgjerrig på ny teknologi og nye løsninger, og har bred erfaring innenfor film, animasjon, grafisk design og visualisering.

Patrik snakker flytende tysk og gresk, uten at det er kvaliteter vi får utnyttet i veldig stor grad.

Ole Andreas Vestrum

Kreativ leder

Tlf: +47 932 14 275
Epost: [email protected]

Uansett hva du tar med deg i møte med Ole, så har han umiddelbart en tanke om hvordan din historie kan fortelles. Og ikke bare en tanke, men en god tanke også.

Ole kan håndtere alt fra idé til ferdig produkt, og har erfaring fra film, animasjon, design og annen visuell kommunikasjon. Han er en tvers gjennom kurant type, livsnyter og gladgutt.

Magnus Lillemark

Regi / konseptutvikling

Tlf: 406 26 057
Epost: [email protected]

Magnus er et oppkom av gode idéer (og pretensiøse ord), og er vår mann på konseputvikling og manusarbeid. Han har også en stødig regihånd, både på filmopptak og i flerkameraproduksjoner. Og så drikker han te. Masse te.

Magnus har tidligere har vært involvert i produksjon for mange ulike filmselskaper. Han har også undervist mye på Nord Universitet, og har bakgrunn som rådgiver i Trøndelag Forskning og Utvikling. 

Adrian Tørring Haug

Adrian Tørring Haug

Filmfotograf / klipper / fotograf

Epost: [email protected]

Adrian er den ferskeste og yngste Cameraten, og trekker ned alderssnittet en god del. Han har nettopp fullført sin bachelorgrad i “Film and TV production” ved Nord Universitet, og vi ble godt kjent med ham da han var hos oss i et to måneders internship på slutten av studiet. 

Adrian er en meget dyktig ung mann, og tar alle oppgaver på strak arm, uansett hva vi serverer ham. Vi ønsker å utfordre ham videre, og tror jo vi skal være i stand til å lære ham litt også. Både om faget og om selve livet.

Thomas Jergel

Fotograf

Epost: [email protected]

Å ta bilder er en livsstil for Thomas, og han er en ukronet konge når det gjelder å å fange de gode øyeblikkene. Stillbilder er et veldig riktig og viktig produkt for mange av prosjektene vi jobber med, og Thomas er veldig riktig mann til å ta dem.

Thomas er fra Folldal, men har nå bodd på Steinkjer i mange år. Han har alltid vært opptatt av det visuelle, og at hans betraktninger og observasjoner av verden rundt seg har resultert i fotografering er vi veldig glade for.

Alexander Kjølstad

Styreleder

Tlf: +47 992 97 399
Epost: [email protected]

Alexander er prisvinnende gründer, proppfull av ideer og med sterk gjennomføringskraft. En aktiv styreleder og perfekt ambassadør for Cameratslige tjenester.

Alexander er også daglig leder i digitalbyrået Smart Media, som Camerat er en del av. Han leker ikke butikk, men har en leken tilnærming til mye av det han foretar seg. Det liker vi.

Kontakt

Har du et konkret behov, eller er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg? Stikk gjerne innom oss på Drivhuset, sleng over en mail til [email protected], ta kontakt med én av oss direkte, eller fyll ut kontaktskjemaet. Uansett: Håper vi snakkes!    (vi prøver å begrense spambottene, men dette klarer du)