Cameratene

Vi liker å tro at vi er gode til det vi holder på med, og i tillegg er vi ganske fine folk også.

Camerat er resultatet av en fusjon mellom Hypervisjon og Gidd Media. Les pressemelding om dette her.

Espen Nilsen Holtan

Daglig leder / produsent

Tlf: 924 21 636
Epost: [email protected]

Espen holder i mange tråder, og gjør sitt beste for å holde de andre Cameratene (de som kan noe) i gang. I Camerat er han den med minst utdanning, og har ikke noe i mot å skryte av det.  

Espen er en slags blanding mellom Ludvig og Solan. En realist med en sunn skepsis til omverden, men rolig som skjæra på tunet, alltid optimist og klar til å gønne på.

Patrik Grønli

Teknisk leder

Tlf: 902 21 615
Epost: [email protected]

Patrik er vår kreative tekniker, med ansvar for utstyrsparken i selskapet. Han er svært nysgjerrig på ny teknologi og nye løsninger, og har alltid en pakke på vei i posten. Faglig er han svært allsidig, og kan involveres tungt i alle typer produksjoner vi gjør.

Patrik snakker flytende tysk og gresk. Tysken har vi utnyttet et par ganger i jobbsammenheng, men gresken har vi til gode å bruke til noe som helst. Δυστυχώς.

Ole Andreas Vestrum

Kreativ leder

Tlf: 932 14 275
Epost: [email protected]

Uansett hva du tar med deg i møte med Ole, så har han umiddelbart en tanke om hvordan din historie kan fortelles. Han kan håndtere alt fra idé til ferdig produkt, og har erfaring fra film, animasjon, design og annen visuell kommunikasjon. 

I teamet er han den som holder hardest på meningene sine, og i svært mange tilfeller så har han rett også (men ikke si det til ham). Ole er fra Follafoss, uten at vi bruker det så alt for mye mot ham.

Magnus Lillemark

Regissør / manusforfatter

Tlf: 406 26 057
Epost: [email protected]

Magnus er et oppkom av gode idéer (og pretensiøse ord), og er vår mann på konseputvikling og manusarbeid. Han har også en stødig regihånd, både på filmopptak og i flerkameraproduksjoner. Og han drikker masse te.

Magnus har en mastergrad i Film- og videoproduksjon fra NTNU, og har vært involvert i store og små produksjoner for mange ulike filmselskaper før vi fikk ham inn i Camerat. I tillegg til Cameratslige aktiviteter underviser han på Nord Universitet.

Marte Aasen

Prosjektleder / koordinator

Tlf: 971 05 010
Epost: [email protected]

Marte ble ansatt i 2021, som nyutdannet i fjernsyns- og multimedieproduksjon ved Universitetet i Stavanger. Etter at hun var hos oss i praksis ca halvveis i studiet gikk vi egentlig bare og ventet på at hun skulle bli ferdig med utdanningen, så hun kunne komme “hjem” til Camerat igjen. 

Marte er fra gård i Kvam, og vant til å plukke stein og klippe gress. Akkurat det er det sjelden behov for i Camerat, men det å være vant til å ta i et tak kommer alltid godt med. Marte er en særdeles aktiv dame, og er stort sett ferdig trent og klar for en ny arbeidsdag før noen andre dukker opp på kontoret.

Per Georg Krokstad

Filmfotograf / klipper

Tlf: 934 24 978
Epost: [email protected]

Per Georg er en meget engasjert herre som bidrar med gode ideer og godt håndtverk. Erfaring har han i massevis, og det nyter vi godt av. Han er opprinnelig verdaling, noe som selvsagt er merkbart både i dialekt og vesen. Men vi liker det da.

Per Georg har hovedbase på distriktskontoret vårt på Filmfabrikken i Levanger. I tillegg til å jobbe med våre egne prosjekter leies han også ut en del til andre selskaper, og bildene hans er meget ofte å se på et fjernsynsapparat nær deg.

Adrian Tørring Haug

Filmfotograf / klipper / fotograf

Tlf: 472 44 971
Epost: [email protected]

Adrian ble vi godt kjent med da han var hos oss i et to måneders internship på slutten av studiet “Film and TV production” ved Nord Universitet. Han imponerte oss såpass at vi så at han der må vi sikre oss. Og da gjorde vi det.

Adrian er en meget dyktig ung mann, og tar alle oppgaver på strak arm, uansett hva vi serverer ham. Vi skal sørge for å utfordre ham videre, og tror jo vi skal være i stand til å lære ham litt også. Både faglig og om selve livet.

Thomas Jergel

Fotograf

Tlf: 481 25 762
Epost: [email protected]

Å ta bilder er en livsstil for Thomas, og han er en ukronet konge når det gjelder å fange de gode øyeblikkene. Stillbilder er et veldig riktig og viktig produkt for mange av prosjektene vi jobber med, og Thomas er veldig riktig mann til å ta dem.

Thomas er fra Folldal, men har nå bodd på Steinkjer i mange år. Han har alltid vært opptatt av det visuelle, og at hans betraktninger og observasjoner av verden rundt seg har resultert i fotografering er vi veldig glade for.

Kristian Rostad Egge

Animatør

Tlf: 412 00 889
Epost: [email protected]

Kristian tilbragte sine første måneder i Camerat sammen med en blå fugl ved navn Pip, og etterpå har han vært innom flere typer fisk. Det passer utmerket, for naturen, den er han meget glad i. Han har også jobbet mye med huleboere, men vi skal ikke si noe om det også er passende for ham.

I likhet med Magnus underviser Kristian på Nord Universitet i tillegg til Camerat-aktivitetene. Han har utdanning innen karakteranimasjon fra utlandet England, hvor han også har jobbet noen år som animatør. Om du trenger reisetips til England, så har Kristian noen veldig gode forslag til hvor du ikke skal reise, så bare spør,

Johnny Holmvik

Lydtekniker

Tlf: 902 13 977
E-post: [email protected]

Johnny er den ferskeste tilveksten i selskapet, og ble ansatt i januar 2023. Før det har han vært frilans lydtekniker i film og TV i ca 10år, blant annet på produksjoner som 71° nord, Kompani Lauritzen og Monsen på villspor. I Camerat jobber han med lydopptak/lydmiks, og skal også leies ut til andre produksjoner.

Johnny er fra Beitstad, men endte opp med å kjøpe barndomshjemmet til Espen på Sparbu (skjult plan for å komme nærmere ansettelse i Camerat). På fritiden er han en ivrig klatrer, turentusiast og technerd. Noe sier oss at han kommer til å gli godt inn i gruppa.

Alexander Kjølstad

Styreleder

Tlf: 992 97 399
Epost: [email protected]

Alexander er prisvinnende gründer, proppfull av ideer og med sterk gjennomføringskraft. En aktiv styreleder og perfekt ambassadør for Cameratslige tjenester.

Alexander er daglig leder i Smart Norway, konsernet Camerat er en del av. Han leker ikke butikk, men har en leken tilnærming til mye av det han foretar seg. Det liker vi.

Kontakt

Har du et konkret behov, eller er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg? Stikk gjerne innom oss på InnoCamp, sleng over en mail til [email protected], ta kontakt med én av oss direkte, eller fyll ut kontaktskjemaet. Uansett: Håper vi snakkes!    (vi prøver å begrense spambottene, men dette klarer du)