Tjenester

Film

Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord. En film består av 25 bilder i sekundet. Du kan fortelle det meste med 25000 ord i sekundet. Fakta og informasjon, spenning og nyskaping. Vi levendegjør din historie, stor eller liten, og pakker den inn med filmens fortellende kraft. Sammen kan vi fortelle alt.

Animasjon

Noen historier formidles enda bedre på andre måter enn med bilder fanget i kamera. Animasjon gir oss muligheten til å skape liv ut fra ingenting. Noen ganger gir det mulighet til å lettere forklare kompliserte budskap. Og av og til gir det mulighet til å slippe unna virkelighetens grenser og utforske nytt territorium.

Streaming

Ditt arrangement er garantert interessant for flere enn de som er til stede. La hele verden få mulighet til å følge det direkte, eller se det i ettertid akkurat når det passer dem. Og kanskje skal også de som er til stede få en beriket opplevelse? Storskjermproduksjon er også noe vi kan besørge i kombinasjon med direkteoverføring og opptak.

Droneflyging

Vi er godkjent for droneflyging, og benytter droneopptak som et virkemiddel i mange av våre produksjoner. Du skal ikke så langt opp i lufta før du får et helt annet perspektiv, og dronebilder er noe som kan berike en filmfortelling.

Dokumentasjon

Ikke alle arrangement og hendelser kan vises direkte. Uansett hva du har i gjære, sørg for å få fanget de levende bildene. Om du har et arrangement eller om du har en byggeprossess, la oss fange og formidle det på en måte som også gir en opplevelse ved gjenopplevelsen.