Omdømmekonferansen 2019

Omdømmekonferansen 2019Omdømmekonferansen Kommunikasjonsforeningen i Trøndelag, Steinkjer kommune og Steinkjer Næringsforum ønsket å bidra til økt fokus på omdømme og strategisk kommunikasjonsarbeid, slik at vi enda bedre kan skape og trives i Trøndelag. Med foredragsholdere fra bl.a. Dagens Næringsliv, Tine, DNB Marketing og VG var det en god linup av kommunikatører på scenen. Vi sto for [...]

NTE 100år

NTE 100ÅRNTE 100år 22. juni 1919 vedtok fylkestinget i Nord-Trøndelag å opprette Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk. Samtidig vedtas byggingen av Follafoss kraftverk. I 2019 kunne NTE feire 100år-jubileum. Vi hadde gleden av å få feire sammen med NTE. Her sto vi for storskjermproduksjon, teknisk avvikling, produksjon av vignetter og flere preproduserte filmer. Vi hadde også ansvaret for [...]

Næringslivets Hedersaften 2019

Næringslivets Hedersaften 2019Næringslivets Hedersaften Næringslivets Hedersaften ble arrangert for første gang i 2019 i regi Steinkjer Næringsforum, for næringslivet, utviklingsaktører, Fylkesmannen, Fylkeskommunen og kommunene. Vi bisto med en rekke tjeneste før og under selve kvelden som åpningsvignett og grafikk, filmer av alle nominerte, stemningsfilm- og foto.

Steinkjerfestivalen 2017

SteinkjerfestivalenStorskjermproduskjon Vi leverte storskjermproduksjon til Steinkjerfestivalen 2017. 16m2 skjerm ved hovedscenen og 7 kamera beriket publikumsopplevelsen når Åge og sambandet, Karpe Diem, Skei & PT og flere inntok scenen. Vi elsker Steinkjerfestivalen!

Fylkesting og fylkesutvalg

Fylkesting og fylkesutvalgStreaming for Trøndelag fylkeskommune Trøndelag er samlet til et fylke, og vi er valgt som streamingleverandør til den nye fylkeskommunen. Alle møter i fylkestinget og fylkesutvalget direkteoverføres, og alt legges ut i opptak i etterkant. I tillegg bistår vi kommunikasjonsavdelingen med bearbeiding av videomaterialet til andre bruksområder.